Coaching Utrecht

Coaching in Utrecht

Jouw moeite onderzoeken

Er zijn veel redenen waarom je op zoek kunt zijn naar een coach. In het ene geval weet je heel duidelijk waar het wringt en in het andere geval krijg je daar geen vat op.

Mijn uitgangspunt bij coaching is dat ik jouw werkproblemen in de context van jouw werk en de samenleving plaats. Het “probleem” uit zich bij jou, maar dat hoeft niet te betekenen dat jij zelf ook de oorzaak en coaching de oplossing is. Misschien ben jij wel het meest sensitief voor wat er mis is in jouw team/organisatie. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe je deze sensitiviteit kunt omzetten naar een manier waarop jij weer in je kracht komt te staan door er anders – de context meenemend – naar te kijken. 

Coaching betekent voor mij dat je jouw moeite wilt onderzoeken en dat is best spannend want het maakt je kwetsbaar. Als je kwetsbaarheid kan zien als een krachtbron, dan vind je juist dáár waardevolle kwaliteiten en energiebronnen. 

Het kan ook zijn dat jij je in een crisis situatie bevindt. In dit crisissituaties maak ik gebruik van de oplossingsgerichte methode. Dan kan één sessie al een ander licht op de situatie werpen zodat je weer verder kunt. 

Vragen waarbij ik jou kan helpen

.
  • Ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven. Daardoor neem ik te veel hooi op mijn vork.
  • Ik heb veel last van de regel en registratiedruk.
  • Mijn werkinhoud is zodanig veranderd dat ik soms niet meer weet of dit is waar ik ooit voor gekozen heb.
  • Mijn werkplezier is weg. Ik ga met tegenzin naar mijn werk en mijn energie lekt weg. Wat is er aan de hand?
  • Waarom kom ik steeds in conflict met mijn leidinggevende?
  • Ik ben een perfectionist, wil alles te goed doen en dat geeft stress

Op zoek naar een coach in Utrecht?

Op zoek naar een coach in Utrecht? Wil je meer weten over mijn aanpak of heb je andere vragen? Klik dan hier om naar mijn contactpagina te gaan.

Traject

Het aantal bijeenkomsten bepalen we samen. Soms is één keer al voldoende om ander licht op de situatie te ontdekken. Gaan we samen verder, dan zullen we na 3 keer een evaluatiemoment inbouwen om te bepalen of afronding dan wel verlenging wenselijk is.

Klik hier voor informatie over tarieven.